Hotele i Catering

ZAKWATEROWANIE

kluby dokonują rezerwacji indywidualnie wg dostępności

Uwaga oferta specjalna na Puchar Dzieci od PARK HOTEL DIAMENT WROCŁAW****:

130,00 PLN osoba w twin lub trpl (pokoje 2- i 3-osobowe) z ciepłą kolacją/doba kontakt tylko z głównym menagerem na hasło „Puchar Polski Dzieci – karate”

rezerwacje tylko do 9.10.2020 Agata Kleszko kom. +48 506 102 076 email: akleszko@hotelediament.pl  – adres: ul. Muchoborska 10, 54-424 Wrocław

Pozostałe hotele wg dostępności:

     
Lp.HotelStandardUlicaOdległość od Hali Orbita [km]
1Boutique Hotel’s3*ul. Kwiska 13,5
2Novotel City3*Wyścigowa 3510,0
3CITI Hotel’s Wrocławhostelul. Trzemeska 103,6
4CITI Hotel’s Wrocławhostelul. Trzemeska 103,6
5CITI Hotel’s Wrocławhostelul. Trzemeska 103,6
6Butique Hostel Triohostelul. Trzemeska 43,7
7Butique Hostel Triohostelul. Trzemeska 43,7
8Butique Hostel Triohostelul. Trzemeska 43,7
9Ibis Budget Stadion1*ul. Lotnicza 1514,9

WYŻYWIENIE:

Podczas zawodów będzie można skorzystać z dania obiadowego w postaci:

OPCJA NR 1: grillowany filet drobiowy z pomidorem i serem, podany z ziemniakami i surówką – 22 zł, OPCJA NR 2: kofta z ciecierzycy, chutney pomidorowy, ryż, surówka – 22 zł,

  1. Zamówienie na catering należy przesyłać na karcie zgłoszeń wraz z danymi do faktury.
  2. Kierownicy ekip dokonują płatności za catering na podstawie wystawionej faktury po złożeniu zamówienia. Faktura zostanie wysłana na wskazany adres mailowy. Ze względu na planowaną dużą ilość zawodników możliwa jest tylko płatność przelewem.
  3. Posiłki będą wydawane wg harmonogramu w dniu zawodów. Przy odbiorze posiłku kierownicy ekip będą mogli odebrać faktury. UWAGA: w związku z zaostrzonym reżimem sanitarnym odbiory posiłków będą możliwe przez 3-4 osoby z klubu, a następnie rozdane zawodnikom przez kierownika ekipy. Nie ma możliwości gromadzenia się całymi klubami przy strefie wydawanie posiłków, ani podchodzenia pojedynczo.
  4. Zamówienia należy składać na karcie zgłoszeń do 16 października 2020 r. wysyłając kartę zgłoszeń na adres catering.kobu@gmail.com w tytule maila wpisując nazwę klubu i hasło CATERING.